Cybertruck sunumu yapıldığı andan itibaren gündemde olmaya devam ediyor. Özellikleri ve kendisiyle ilgili yapılan esprilerle akıllarda yer edindiği söylenebilir. Rocket League oyuncularının da talep ettiği Cybertruck ile ilgili haberimizde detaylar mevcut.
Rocket League arabalarla oynanan bir futbol oyunu olarak tanımlanabilir. Haliyle oyuncuların özelleştirebilecekleri satın alabilecekleri şeyler de araçlarla ilgili. Oyunda birçok evrenden lisanslı araçlar bulunmakta. Bunları saymak gerekirse DC’den Batmobile 3 farklı versiyonuyla bulunuyor: The Dark Knight Rises Tumbler, ‘16 Batmobile ve ‘89 Batmobile. Ayrıca Jurassic Park’dan Jurassic Jeep® Wrangler, Back to Future’dan Delorean, Nintendo versiyonunda Mario ve Luigi, Xbox One versiyonunda Gears of War lisanslı araçları bulunuyor. Günümüz araçlarından da bazıları oyunda yer alıyor. McLaren 570S, 70 Dodge Charger R/T, 99 Nissan Skyline GT-R R34 bunlar arasında yer alıyor. Rocket League oyuncularının Psyonix’den yeni talepleri ise Cybertruck. Bunun için bir imza kampanyası bile başlatıldı.
Cybertruck İçin Oluşturulan İmza Kampanyası

Rocket League Oyuncuları Cybertruck için İmza Kampanyası Başlattı!
Cybertruck 200.000’i aşan önsipariş sayısıyla beklentileri aşan bir otomobil. Dünya üzerindeki neredeyse herkesin ilgisini çektiği de inkar edilemez. Ancak herkes bu satın alım gücüne sahip değil. Kampanya tanıtım yazısında da buna değiniliyor. Kampanya tanıtım yazısı;
Yüce ve cömert Elon Musk bize güzelliği, gücü ve zarafeti eşsiz bir devrimsel araç bahşetti. Şimdi oyuncu kardeşlerim, hiç kuşkusuz biz oynayalım diye yapılan şey için savaşmalıyız çünkü, dürüst olalım, çoğumuz bundan bir tane bile satın alamayacağız.
Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve planımızı adamın ellerine ulaştırmak için savaşın. O, bunu bizim için yapacaktır. Bunu ‘meme’ler için yapacaktır. Bunu yapacaktır çünkü bunu yapabilecek tek kişi o: Elon Musk.”
Tesla’nın başındaki isim Elon Musk’a birçok övgüyle bahsedilen yazının Psyonix tarafından ciddiye alınıp alınmayacağı merak konusu. Daha önce de change.org üzerinden yapılan imza kampanyalarının başarıya ulaştığını görmüş olsak da başarısız olanların sayısı da az değil. Ayrıca tasarımsal olarak bir kesinliğe sahip olmayan aracın görünümünün de değişmesi muhtemel. Bu durumda Psyonix ile Tesla’nın anlaşması halinde bile Rocket League’e aracın eklenmesi için daha ileri bir tarihi beklemek gerekebilir. Öte yandan Nissan, Mercedes, DC gibi firmalarla anlaşabilmiş ve lisanslı olarak oyuna bu tarz önemli araçları ekleyebilmiş Psyonix için Tesla ile anlaşmak belki de çok daha önceden bir hedef olarak belirlenmiş olabilir.
Şu anda 4.453 kişi tarafından imzalanan kampanyada hedef 5000. Hedefe ulaşılabilmesi durumunda iki firmanın nasıl bir tavır alacağı merak konusu.
Bir yorum yap